Befounds blogg

Hur du gör en vanlig epostadress kompatibel med Google Analytics

Ibland behöver du lägga till en ny användare till ditt Google Analytics konto. I de flesta fall går det smärtfritt. Det är bara att lägga till behörigheter för användaren och ange dennes e-postadress.

Google informerar om att användarens e-postadress ska vara registrerad i "alla Google-konton". Om du får upp ett felmeddelande att "inget Google-konto finns för denna e-postadress" - då det börjar bli lite besvärligt. Det är då du behöver vår Guide!

Steg för steg guide i hur du registrerar en vanlig epost adress till "alla Google-konto".


STEG 1 - Surfa till google.se och säkerställ att du inte är inloggad - logga ut om du är det (du kan behöva rensa cookies på din dator). Då ska du få upp en knapp längst upp till höger som säger "Logga in". Tryck på den.STEG 2 - Klicka på länken "Skapa konto".STEG 3 - Klicka på länken "Jag föredrar att använda min nuvarande e-postadress".STEG 4 - Fyll i formuläret och klicka "Nästa steg"

STEG 5 - Gå igenom verifieringsprocessen som innebär att du både behöver verifiera en kod som skickas till din telefon och att klicka på en verifieringslänk i ett mail som går till den mailadress som du angav i formuläret.När verifieringsprocessen är avklarad ska den mailadress du angav gå att lägga till i Google Analytics!


Print
Categories: Google Analytics
Tags:
Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Nyhetsbrev