Befounds blogg

De 7 stegen för ett välläst blogginlägg [infographic]

Genom att följa de här koncisa stegen så kan nästan vem som helst gå från idé till publicerat blogginlägg på nolltid!

När jag skriver ett blogginlägg (eller vilken text som helst faktiskt) använder jag ett antal steg från idé till färdigt inlägg. Anledningen är att jag helt enkelt tappar den röda tråden, om jag inte gör dessa stegen.

Nytt utseende på Linkedin Företagssidans bannerbild

Linkedin rekommenderar formatet 1536 x 768

Ladda ner vår mall som gör det busenkelt att ta fram en ny bannerbild för din företagssida på den nya Linkedin designen

Linkedin försöker nu med denna nya uppdateringen skapa samma utseende på Desktop och mobiler. När det gäller den viktiga bannerbilden har dom verkligen inte gjort det lätt för oss, den skall fungera såväl på en bred desktoppskärm som i den lilla mobilens skärm. En nästan omöjlig uppgift, och det gör jobbet mycket svårare för oss som vill ha en bannerbild med text i.

Efter mycket tänkande och pillande har jag nu gjort en mall så att du inte behöver kämpa lika mycket som jag fick, mallen kan du ladda ner om du läser vidare i detta blogginlägget. 

Ny Google uppdatering, MOBILEGEDDON kallar vissa den.

Hur är det med er webbplats, är den mobilvänlig?


Största uppdateringen på mycket länge.

Detta är en väldigt omfattande algoritm ändring som kommer att få konsekvenser hos de som inte har en mobilvänlig webbplats. Många kommer att bli straffade i sökresultaten hos dom som surfar med en mobil, vilket blir fler och fler i en rasande fart. Vår egen webbplats har gått från 25% mobiler och läsplattor till över 60%, och detta under en period på ett år. 

Det intressanta med denna ändringen är att man inte bara tittar på om den anpassar sig till mobilen utan den kollar t ex också hur läsbar och navigerbar den är.RSS
Nyhetsbrev