Befounds blogg

Nytt utseende på Linkedin Företagssidans bannerbild

Linkedin rekommenderar formatet 1536 x 768

Ladda ner vår mall som gör det busenkelt att ta fram en ny bannerbild för din företagssida på den nya Linkedin designen

Linkedin försöker nu med denna nya uppdateringen skapa samma utseende på Desktop och mobiler. När det gäller den viktiga bannerbilden har dom verkligen inte gjort det lätt för oss, den skall fungera såväl på en bred desktoppskärm som i den lilla mobilens skärm. En nästan omöjlig uppgift, och det gör jobbet mycket svårare för oss som vill ha en bannerbild med text i.

Efter mycket tänkande och pillande har jag nu gjort en mall så att du inte behöver kämpa lika mycket som jag fick, mallen kan du ladda ner om du läser vidare i detta blogginlägget. 

Så kan du ha fler mailadresser registrerade på ditt Linkedin-konto

Lägg till flera mailadresser till ditt Linkedin-konto

Ibland vill du kanske ha mer än en epostadress kopplad till ditt Linkedin-konto. Det är faktiskt något Linkedin rekommenderar att du gör. Om du till exempel endast har din företagsepost registrerad – vad händer den dagen du slutar på företaget? Lägg alltid till en privat epostadress som du alltid har tillgång till oavsett var du arbetar någonstans.

Skapa Linkedin företagssida - så gör du (steg-för-steg guide)

Skapa företagssida på Linkedin med Befounds steg-för-steg guide

Att starta en företagssida på Linkedin gör du enkelt genom att följa denna steg-för-steg guide. Du skapar inget speciellt företagskonto utan du lägger till en företagssida från din privata Linkedin-profil.

Företagsblogg – så funkar det! Del 1: strategi och upplägg

  • 2 mars 2015
  • Author: Annika Dacke
  • Number of views: 3033
  • 0 Comments
Del 1 av 2. Genom att blogga på företagets webbplats ger du mervärde till kundkretsen och kan vara först med de senaste nyheterna inom branschen. Dessutom är det en fantastisk möjlighet att sökmotoroptimera webbplatsen. Tipsen fungerar oavsett om du vill skärpa till en befintlig blogg eller starta en företagsblogg. Inlägget är baserat på de frågor om bloggande jag fått genom åren.
RSS
Nyhetsbrev