Pontus Österlin

Pontus Österlin

Kontaktuppgifter:

Pontus Österlin
ring: 0705-56 66 64
eposta: pontus@befound.se

Connecta med mig på LinkedIn

Pontus har arbetat som digital illustratör och varit delägare i Illustrationsbyrån Österlin Bildteknik sedan 1988. År 2003 sålde han sin del av bolaget och startade firman Detonation, som idag arbetar med bland annat hemsidesproduktion, utbildning i 3D-grafik och internetstrategi.

För ett antal år sedan insåg Pontus att efterfrågan på webbplatser som fokuserade på funktionalitet och användarvänlighet ökade. Tillsammans med Raymond Erming och Mikael Siebenrock startade han då Befound. Genom utbildning lär sig Befounds kunder hur man ska tänka och vad man behöver göra för att få sin webbplats att verkligen synas på nätet - och därigenom även öppna upp för nya affärsmöjligheter.

"Jag tror att det måste vara enkelt att genomföra förändringar på sin webbplats. Alltför ofta ser vi en ovilja att prova nya saker för att det är för svårt. Men webben ska vara en levande och föränderlig plats där det gäller att våga testa nya saker. Att testa och sedan utvärdera är grunderna till en mer välfungerande webbplats som kan leda till ökad konvertering och resultat.

 

Boka Pontus Österlin som föreläsare

Ring mig på 0705-56 66 64 eller använd formuläret så kontaktar jag dig.

Förfrågan - föreläsning
           

 

 

 

 

Tre snabba tips från Pontus

Förbättra din närvaro på webben genom att:

Se på din verksamhet med dina kunders ögon

Vi är alla mer eller mindre hemmablinda, dvs vi har svårt att inse att alla inte kan det vi kan. Alla har vi inte samma vokabulär eller möjligheter. Utgå aldrig från att besökare på din webbplats har samma syn på saker som du har. Försök ta ett steg bakåt och sätt dig in i din besökares behov.

Lös ett problem för någon i din målgrupp

Har du något du kan hjälpa någon annan med? Svaret på den frågan är oftast ja, bara man tänker till lite. Se om du kan lösa ett problem för någon i din målgrupp på din webbplats. Skriv en artikel, tipsa om något eller erbjud ett bra verktyg. Detta är ett riktigt bra sätt att driva trafik till sin hemsida.

Var inte rädd för att ge ut gratis information

Gratis är gott heter det ju. Alltför ofta har vi en tendens att hålla viktig information för oss själva. Men tänk så många du kan nå genom att ge bort något gratis. Det är den bästa metoden att sprida sitt namn. Och förhoppningsvis också öka sin trovärdighet.