Befound nyhetsbrev - det senaste inom webbstrategi och digitala kanaler

Fyllda med tips som du har praktisk nytta av

Det finns många olika typer av nyhetsbrev, vissa bättre och mer intressanta än andra. Vi försöker alltid få med något intressant eller användbart tips i våra utskick. Vår målsättning är att komma med tips som du kan ha praktisk nytta av i din strävan att göra en bättre hemsida. Kanske undrar du hur användbara våra tips är? Du kanske inte vill köpa grisen i säcken (även om våra nyhetsbrev är gratis, men du förstår vad vi menar...)? Då klickar du på denna länk och ser ett exempel på vad Befounds nyhetsbrev kan innehålla. Vi hoppas och tror att detta kommer göra dig till prenumerant.

Inte så ofta att det stör - inte så sällan att det faller i glömska

Vi försöker göra ett nyhetsbrev så fort vi kommer på något bra tips som vi anser är värt att förmedla. Men det kan också röra sig om en viktig uppdatering av ett tidigare tips. Så vi vågar inte säga mer än att nyhetsbreven kommer skickas ut med oregelbunden regelbundenhet...

Det kan dröja innan du får det första nyhetsbrevet

Då vi inte vet exakt hur ofta vi kommer att skicka ut våra nyhetsbrev, kan det dröja innan du får det första nyhetsbrevet. Under tiden rekommenderar vi att du läser våra tidigare tips.

Prenumerera på Befounds nyhetsbrev