Kickstarta ditt SEO arbete med rapport från Screaming Frog

Beställ det perfekta dokumentet för att börja arbeta med sökmotoroptimering (SEO) på din webbplats. Verktyget Screaming Frog SEO Spider söker igenom din sajt och tar reda på Title, Description, Rubriker och URL-er för alla dina webbsidor. Detta är de viktiga grunderna för att komma högt upp på Google. "Trålningen" sker automatiskt och levereras till dig som ett Excel-dokument.

Du får överblicken så att du vet vad du ska börja med

För att kunna göra ett bra SEO arbete gäller det att så fort så möjligt få en överblick över hur det ser ut nu. Med detta Excel-dokument får du snabbt reda på var de viktiga SEO grunderna för din webbplats saknas, och då är det plötsligt mycket lättare att veta vad du skall börja med.

Detta dokument är även perfekt för dig som webbredaktör att arbeta med när du skall göra förändringar på sajten. Du har nu mycket lättare att få överblick, samt ett bra dokument när du sedan kan skicka vidare för inläggning på webbsidorna.

Beställ en trålning av din sajt med Screaming Frog här

En så kallad trålning är när informationen om din sajt hämtas in automatiskt. Det är absolut inget som påverkar din sajt. Resultatet får du mailat till dig i form av ett Excel-dokument. 

Beställ trålning           
PRISER

PRIS

950 kr per trålad domän


Detta får du i ditt Excel-dokument

  • URL - dvs sidornas adresser
  • Titles
  • H1 rubriker
  • Descriptions
  • Antal tecken i Descriptions
  • Övriga rubriker


Vill du hellre göra jobbet själv?

Testa Screaming frog gratis (upp till 500 URL-er) eller köp det till din dator (ca 1000 kr).

Klicka här för att besöka Screaming Frogs egen hemsida