Beställ analys
Skicka min beställning ››           

Låt Befounds webbstrateger analysera din hemsida

Företag vänder sig till oss när de inser att deras hemsida inte fungerar optimalt och behöver hjälp med att prioritera vad som ska förbättras. Som ett första steg innan du börjar med ett eventuellt förändringsarbete är det viktigt att veta vad du har idag.

Välj själv vad som är viktigt för dig.

Vi kan hjälpa dig med enbart vissa aspekter av din webbplats. Eller så tar vi ett helhetsgrepp. Det bestämmer du. Välj en eller flera av våra analyser nedan.

Priser och tjänster

1900 kr för sökfrasanalys

Du får upp till 50 sökord i prioriteringsordning, så att du vet var du ska börja sökoptimera.

2900 kr för enkel användartest

Du får en rapport på hur pedagogik, struktur och användarvänlighet fungerar på dina 10 viktigaste sidor*.

5900 kr för besökaranalys

Vi analyserar din besöksstatistik på de 10 viktigaste* sidorna. Vi kommer att behöva tillgång till ditt Google Analytics konto. (instruktioner om hur du gör detta får du i samband med din beställning)

* Varför bara de 10 viktigaste sidorna?

Vi tror på devisen "börja alltid med det viktigaste". Om du bara väljer att arbeta med de 10 viktigaste sidorna på din webbplats (eller bara de 5 viktigaste, om det känns enklare) så är det större chans att ditt förbättringsarbete verkligen blir gjort. Det allra flesta tycker det är övermäktigt att åtgärda hela sin webbplats - och visst är det så...

Tack och lov följer webbplatser oftast den så kallade 20/80 regeln, dvs 20% av sidorna står för 80% av trafiken. Så gör dina insatser där det ger mest effekt.