Linkedin företagssida - hur du lägger till fler administratörer

Den absolut viktigaste anledningen till att ha mer än en administratör på Linkedin företagssida är att undvika problem då administratören slutar. Här är en superenkel steg-för-steg guide för hur du lägger till en eller flera administratörer på din LinkedIn företagssida.

Steg 1

Steg1 - Klicka på Du i menyn och välj ditt företag under Hantera

Steg 1 – Du eller någon som är administratör ska besöka företagssidan, den hittar du under menyn med profilinställningar (den som heter Du och har din profilbild som ikon) – under sektionen Hantera – klickar du på Företagssida: [företagsnamn]

Steg 2

Steg2 - Klicka på Administrationsverktyg och välj Hantera Sidaministratörer

Steg 2 – klicka på Administrationsverktyg uppe till höger på din LinkedIn företagssida – klicka på Sidadministratörer.

Steg 3

Steg 3 - Sök upp den som ska bli administratör - alternativt klicka på Ta bort administratör

Steg 3 – Sök upp den person som också ska bli administratör genom att skriva in namnet i sökrutan. OBS du och den blivande administratören måste vara connectade på Linkedin – annars dyker inte namnet upp när du söker.

Ta bort administratörer som inte längre ska vara administratörer
Som administratör har du även rättigheter att ta bort andra administratörer. Se till att listan med administratörer inte innehåller någon som inte längre jobbar inom organisationen genom att klicka på Ta bort administratör.

Psst – vill du veta vad du ska göra på din företagssida? Befound erbjuder kursen Marknadsföring med Linkedin där du lär dig vad som funkar bäst och hur du lägger upp en plan.

Pontus Österlin
Pontus Österlin
Jag älskar att hitta de där små enkla tipsen som jag vet kommer göra stor skillnad i människors vardag. Jag är oerhört tacksam att få arbeta med något som jag tycker är både roligt och utvecklande. Det känns som jag lär mig nåt nytt varje dag.

HEJ! 

Vi är Befound, en liten innehållsbyrå som sysslar med mänsklig marknadsföring.