EN SKRÄDDARSYDD UTBILDNING FÖR ER.​

Anpassade kurser.

Vi anpassar gärna våra kurser så att de passar era behov. Vare sig det handlar om att hålla en av våra ordinariekurser HOS er, eller anpassa innehållet. 

Du kan välja ur vårt ordinarie kursutbud; Marknadsföring med Linkedin, Webbstrategi och sökoptimering, Google Analytics, Marknadsföring i sociala medier eller Skriva för webben. Var och när kursen skall hållas, vilka som skall delta och vad vi går igenom bestämmer du!

Varför en anpassad kurs?

Våra ordinarie kurser är sprängfyllda med nyttigheter! Men om ni verkligen vill få ut så mycket som möjligt, är en anpassad kurs ett superalternativ.​

Vi kommer till er, utbildar så många ni vill, inom exakt de områden där ni behöver bli bättre!

”…vi har fått upp ögonen för det stora och viktiga arbete som ligger framför oss. Alla involverade är nu medvetna om behovet att förbättra vår nätkommunikation, vilket är en bra början på en nödvändig förändring.”

Eva-Stina Lindell, marknadskoordinator Fresenius Kabi.

En anpassad kurs kan vara ett alternativ

Kontakta oss om du vill gå några av våra kurser, men att det av någon anledning inte passar.
Läs mer om Befounds ordinarie kursutbud:​

Skräddarsydd kurs lönar sig

Då och då får vi frågor från olika företag om vi kan tänka oss hålla kursen hos dem istället. Självklart gör vi hembesök också, svarar vi då. Det kan finnas flera anledningar till att du vill ha en skräddarsydd kurs.

  • Fler personer från samma företag
  • Möjlighet att välja eget datum för kursen
  • Hålla kursen i egna lokaler
  • Specialanpassa innehållet i kursen
  • Hålla kursen på engelska
  • Halvdagskurs istället för heldagskurs


Bättre pris och ett mer målinriktat innehåll

Fler personer från din organisation kan ta del av kursinnehållet till ett pris som är mer förmånligt än om du går någon av våra kurser från det ordinarie kursutbudet.


Förberedelser inför en företagsanpassad kurs

När vi sätter ihop en heldag eller halvdag speciellt för dig och ditt företag så brukar vi anpassa innehållet till det du mest har nytta av. Vi pratar igenom per telefon vad du vill ha ut av utbildningen och väljer därefter inriktning på kursen.

Hur kan din hemsida göras bättre?

Vi utgår ofta från din hemsida och visar exempel på vad som kan göras bättre från användarens synpunkt. Vi tittar med våra verktyg (som du får lära dig på kursen) och ser om din sökmotoroptimering fungerar som den ska. Mängden innehåll och kvaliteten på innehållet är också viktigt att analysera samt vilken vokabulär som används.

Använder du Google Analytics på rätt sätt?

Ge oss tillgång till webbplatsens statistik så kan vi utifrån den konstatera vilka åtgärder som ger snabbast effekt och vad som ska prioriteras.

Vilka möjligheter finns på Linkedin som inte utnyttjas till fullo?

Då det gäller Linkedin tittar vi på din Linkedin företagssida (om du har någon) och din profil samt vilket typ av innehåll du delar på Linkedin och om delningen sker koordinerat inom organisationen.


Uppskatta din kostnad för anpassad kurs

Här nedan kan du själv göra en uppskattning av vad en anpassad kurs skulle kosta för dig, baserat på antal deltagare och om du vill ha specialanpassning. Efter att du talat med oss ger vi dig en exakt offert med detaljer vad som ingår i kursen.

Kurser från ordinarie kursutbud som hålls på ditt företag (från ca 17.000 kr)

Startkostnad 11.000 kr
Kostnad per deltagare för heldagskurs (minst 4 st) 2.400 kr
Kostnad per deltagare för halvdagskurs (minst 4 st) 1.600 kr
Resekostnader tillkommer.

Specialanpassa innehållet i kursen

Om du vill att vi skräddarsyr kursen för dina behov behöver du räkna med extra kostnader för förberedelser, utöver de vanliga startkostnaderna och kostnader per deltagare.
Normalt får du räkna med 3 timmars förberedelser och vårt timpris är 1.100 kr. Vi lämnar alltid offert på våra anpassade kurser.
Exempel på vad vi förbereder inför en specialanpassad kurs

  • Genomgång av din webbplats
  • Analys av dina sökord
  • Undersökning av statistiken i Google Analytics


Enskild utbildning via Skype (från 2.200 kr)

Vi kan också erbjuda dig som vill ha en enskild utbildning att göra detta direkt med en av våra kursledare. Vi pratar först igenom vad du vill lära dig och hur lång tid du vill lägga på kursen. Sedan bestämmer vi ett datum då vår kursledare ringer upp dig. Vi använder Skype så att kursledaren kan dela sin skärm med dig så att du enkelt kan följa med i kursen. Denna utbildningsform lämpar sig bäst för specifika färdigheter som du vill lära dig och som tar upp till tre-fyra timmar.
Startkostnad 1.100 kr
Kostnad per kurstimme 1.100 kr

”Det är alldeles för många som går direkt in på detaljnivå. Men har man inte satt grunden och börjat i rätt ände är det meningslöst att börja med detaljerna. Jag tror det är därför som våra kurser får så bra betyg i utvärderingarna. Detta är grunderna och man får en plattform att börja från.”

Mikael Siebenrock, 0734-19 77 77, micke@befound.se

​​”Förbättra din närvaro på webben genom att se på din verksamhet med dina kunders ögon. Vi är alla mer eller mindre hemmablinda, dvs vi har svårt att inse att alla inte kan det vi kan. Alla har vi inte samma vokabulär eller möjligheter. Utgå aldrig från att besökare på din webbplats har samma syn på saker som du har. Försök ta ett steg bakåt och sätt dig in i din besökares behov.”


Pontus Österlin, 0705 56 66 64, pontus@befound.se