KURSPAKET: 

WEBBSTRATEGI

Så här optimerar du er hemsida!

Den här tvådagarskursen – i webbstrategi, sökoptimering och Google Analytics – ska du gå som ska eller har byggt om din hemsida och vill lära dig hur du får fler besökare till din webbplats, hur du går förbi dina konkurrenter på Google och hur du enklast möter dina besökares behov.​

Den innehåller två av våra mest populära kurser – Webbstrategi och sökoptimering samt Google Analytics – men med 4000 kronors rabatt!

Fungerar din webb som det är tänkt – har du en digital strategi?​

De flesta går vår kurs för att de är osäkra på att de verkligen gör rätt saker på sin webbplats och om den fungerar som det är tänkt. Känner du igen dig? Det kanske är så att du anlitat en webbleverantör och vill försäkra dig om att de gjort ett bra jobb.

Få kunskapen och verktygen du behöver och lär dig ställa rätt krav​

Efter avslutad kurs har du kunskapen och verktygen att själv göra det som krävs för att få en riktigt bra webbplats. Du har också lärt dig vilka krav du ska ställa på dina leverantörer och hur du bemöter alla de som vill sälja på dig sökmotoroptimering eller andra webbtjänster.

Du behöver inga förkunskaper för denna grundkurs i webbstrategi

Känner du dig inte speciellt tekniskt kunnig? Ingen fara! De flesta som går våra kurser har många andra arbetsuppgifter utöver att arbeta med webben. 

Därför har vi gjort den här kursen så enkel som möjligt och koncentrerar oss på de åtgärder som får störst effekt med minst insats.

Dessa två kursdagar är startskottet för ditt förbättringsarbete

Vår målsättning är att du efter dessa båda kursdagar kommer tillbaka till kontoret full av entusiasm och en iver av att sätta igång med förbättringsarbetet. 

Och om vi gjort vårt jobb så har du även haft två trevliga och roliga dagar med nyttig input från oss som webbexperter och även från de andra kursdeltagarna.

“Det bästa var att kursen överträffade mina förväntningar. Jag kom till insikt att vi faktiskt kommer ha nytta av LinkedIn. Hade en felaktig uppfattning om nyttan före kursen. Båda föreläsarna mycket bra. Sakliga, pedagogiska, kunniga och utan störande ticks!”

Cecilia Karström, informationsansvarig på Småföretagarnas Arbetslöshetskassa​​


Hur mycket kostar kurspaketet och vad ingår?

Kursen kostar 9.900 kr för båda dagarna och då ingår frukost, lunch och fika samt kursmaterial och diplom. För mer detaljerat innehåll läs på respektive kurssidor för Webbstrategi och sökoptimering och Google Analytics.

Du får även lösenord till Mina sidor så att du kan ta del av det senaste kursmaterialet och lite annat smått och gott i form av tips och länkar.

Behöver jag ta med något till kursen?

Ja, ta med dig egen laptop så att du kan följa med på de övningar som vi går igenom under dagen. Glöm inte laddaren! ​

Kursmaterial och papper och penna för anteckningar kommer du få på plats.

Här är vi som håller kurserna!

“Det är alldeles för många som går direkt in på detaljnivå. Men har man inte satt grunden och börjat i rätt ände är det meningslöst att börja med detaljerna. Jag tror det är därför som våra kurser får så bra betyg i utvärderingarna. Detta är grunderna och man får en plattform att börja från.”

Mikael Siebenrock, 0734-19 77 77, micke@befound.se

​​”Förbättra din närvaro på webben genom att se på din verksamhet med dina kunders ögon. Vi är alla mer eller mindre hemmablinda, dvs vi har svårt att inse att alla inte kan det vi kan. Alla har vi inte samma vokabulär eller möjligheter. Utgå aldrig från att besökare på din webbplats har samma syn på saker som du har. Försök ta ett steg bakåt och sätt dig in i din besökares behov.”


Pontus Österlin, 0705 56 66 64, pontus@befound.se

Våra kurslokaler

Grand Hotel Opera, Göteborg
Nils Ericsongatan 23

St Gertrud Konferens, Malmö
​Östergatan 7b

Birger Jarl Konferens, Stockholm
​​
​Birger Jarlsgatan 61A

Boka kurs/Tillfällen

Heldagskurs (09:00 – 16:00)
Frukostmacka, lunch och fika samt kursmaterial och diplom ingår.

Pris: 6900 kr

STOCKHOLM
14-15 november 20177-8 mars 201823-24 maj 201819-20 september 201814-15 november 2018

GÖTEBORG
7-8 november 20177-8 mars 201816-17 maj 201826-27 september 20187-8 november 2018

MALMÖ
7-8 november 20177-8 mars 201823-24 maj 201826-27 september 20187-8 november 2018

Passar inte datumen?
Utbilda fler i företaget?
Skräddarsydd kurs för er?

Läs mer om våra Anpassade Kurser!


Då du bokar godkänner du även våra villkor.